1ο χλμ. Γιαννιτσά - Θεσσαλονίκη, 58100 Ελλάδα
+30 2382.306.764

Πολιτική Απορρήτου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Τμήμα 1 – Τι κάνουμε με τις πληροφορίες σας;

Όταν αγοράζετε κάτι από το κατάστημά μας, ως μέρος της διαδικασίας αγοράς και πώλησης, συλλέγουμε τις προσωπικές πληροφορίες που μας δίνετε όπως το όνομα, τη διεύθυνση και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

Όταν περιηγείστε στο κατάστημά μας, λαμβάνουμε επίσης αυτόματα τη διεύθυνση IP του υπολογιστή σας για να μας παράσχετε πληροφορίες που μας βοηθούν να μάθουμε σχετικά με το πρόγραμμα περιήγησης και το λειτουργικό σας σύστημα.

Μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Με την άδειά σας, ενδέχεται να σας στείλουμε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με το κατάστημά μας, νέα προϊόντα και άλλες ενημερώσεις.

Τμήμα 2 – Συγκατάθεση

Πώς αποκτάς τη συγκατάθεσή μου;

Όταν μας παρέχετε προσωπικά στοιχεία για να ολοκληρώσετε μια συναλλαγή, να επαληθεύσετε την πιστωτική σας κάρτα, να υποβάλετε μια παραγγελία, να κανονίσουμε την παράδοση ή να επιστρέψουμε μια αγορά, υπονοούμε ότι συμφωνείτε με τη συλλογή της και τη χρήση της μόνο για τον συγκεκριμένο λόγο.

Εάν ζητάμε τα προσωπικά σας στοιχεία για δευτερεύοντα λόγο, όπως το μάρκετινγκ, είτε θα σας ζητήσουμε άμεσα τη συγκατάθεσή σας είτε θα σας δώσουμε την ευκαιρία να πείτε όχι.

Πώς μπορώ να αποσύρω τη συγκατάθεσή μου;

Εάν μετά τη συμμετοχή σας, αλλάξετε γνώμη, μπορείτε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας, για τη συνεχή συλλογή, χρήση ή αποκάλυψη των πληροφοριών σας, οποιαδήποτε στιγμή, επικοινωνώντας μαζί μας στο hello@varycom.eu

Τμήμα 3 – Γνωστοποίηση

Μπορούμε να αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας στοιχεία αν μας το ζητήσουν οι νόμοι ή αν παραβιάζετε τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών.

Πληρωμή:

Όλες οι πύλες άμεσης πληρωμής συμμορφώνονται με τα πρότυπα που ορίζονται από το PCI-DSS όπως διαχειρίζεται το Συμβούλιο Ασφάλειας PCI, το οποίο αποτελεί κοινή προσπάθεια μάρκας Visa, MasterCard, American Express και Discover.

Οι απαιτήσεις PCI-DSS συμβάλλουν στην ασφαλή διαχείριση των πληροφοριών της πιστωτικής κάρτας από το κατάστημά μας και τους παρόχους υπηρεσιών.

Τμήμα 4 – Υπηρεσίες τρίτων

Σε γενικές γραμμές, οι τρίτοι παροχείς που χρησιμοποιούνται από εμάς θα συλλέγουν, χρησιμοποιούν και αποκαλύπτουν μόνο τις πληροφορίες σας στο βαθμό που είναι απαραίτητο για να μπορέσουν να εκτελέσουν τις υπηρεσίες που παρέχουν.

Ωστόσο, ορισμένοι τρίτοι παροχείς υπηρεσιών, όπως οι πύλες πληρωμών και άλλοι επεξεργαστές συναλλαγών πληρωμών, έχουν τις δικές τους πολιτικές απορρήτου όσον αφορά τις πληροφορίες που οφείλουμε να τους παρέχουμε για τις συναλλαγές που σχετίζονται με την αγορά σας.

Για αυτούς τους παρόχους, σας συνιστούμε να διαβάσετε τις πολιτικές απορρήτου τους ώστε να κατανοήσετε τον τρόπο με τον οποίο θα χειρίζονται τα προσωπικά σας δεδομένα από αυτούς τους παρόχους.

Συγκεκριμένα, να θυμάστε ότι ορισμένοι πάροχοι ενδέχεται να βρίσκονται ή να διαθέτουν εγκαταστάσεις που βρίσκονται σε διαφορετική δικαιοδοσία από εσάς ή εμάς. Επομένως, εάν επιλέξετε να προχωρήσετε σε μια συναλλαγή που περιλαμβάνει τις υπηρεσίες ενός τρίτου φορέα παροχής
υπηρεσιών, τότε οι πληροφορίες σας ενδέχεται να υπόκεινται στους νόμους της δικαιοδοσίας στην οποία είναι εγκατεστημένος αυτός ο πάροχος υπηρεσιών ή οι εγκαταστάσεις του.

Για παράδειγμα, αν βρίσκεστε στη Γαλλία και η συναλλαγή σας υποβάλλεται σε επεξεργασία από μια πύλη πληρωμής που βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες, τότε τα προσωπικά σας στοιχεία που χρησιμοποιούνται για την ολοκλήρωση αυτής της συναλλαγής ενδέχεται να υπόκεινται σε αποκάλυψη σύμφωνα με την νομοθεσία των Ηνωμένων Πολιτειών, συμπεριλαμβανομένου του νόμου Patriot.

Αφού εγκαταλείψετε τον ιστότοπο του καταστήματός σας ή ανακατευθυνθείτε σε έναν ιστότοπο ή μια εφαρμογή τρίτου μέρους, δεν είστε πλέον υπαγόμενος από την παρούσα Πολιτική Απορρήτου ή τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών του ιστότοπού μας.

Τμήμα 5 – Ασφάλεια

Προκειμένου να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, λαμβάνουμε εύλογες προφυλάξεις και ακολουθούμε τις βέλτιστες πρακτικές του κλάδου για να βεβαιωθούμε ότι δεν θα χαθούν, θα χρησιμοποιηθούν κατά λάθος, θα αποκτήσουν πρόσβαση, θα αποκαλυφθούν, θα μεταβληθούν ή θα καταστραφούν.

Αν μας δώσετε τις πληροφορίες της πιστωτικής σας κάρτας, οι πληροφορίες κρυπτογραφούνται χρησιμοποιώντας την τεχνολογία SSL (Secure Socket Layer) και αποθηκεύονται με κρυπτογράφηση AES-256. Παρόλο που καμία μέθοδος μετάδοσης μέσω του Διαδικτύου ή της ηλεκτρονικής
αποθήκευσης δεν είναι 100% ασφαλής, ακολουθούμε όλες τις απαιτήσεις PCI-DSS και εφαρμόζουμε επιπρόσθετα γενικά αποδεκτά βιομηχανικά πρότυπα.

Τμήμα 6 – Ηλικία συγκατάθεσης

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, δηλώνετε ότι έχετε τουλάχιστον την ηλικία της πλειοψηφίας στην πολιτεία ή την επαρχία διαμονής σας και μας δώσατε τη συγκατάθεσή σας να επιτρέψετε σε οποιοδήποτε από τα ανήλικα συντηρούμενα άτομα να χρησιμοποιήσουν αυτόν τον ιστότοπο.

Τμήμα 7 – Αλλαγές αυτής της πολιτικής απορρήτου

Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε αυτήν την πολιτική απορρήτου ανά πάσα στιγμή, οπότε παρακαλούμε να την επανεξετάζετε συχνά. Οι αλλαγές και διευκρινίσεις θα τεθούν σε ισχύ αμέσως μετά την ανάρτησή τους στον ιστότοπο. Εάν προβούμε σε ουσιαστικές αλλαγές σε αυτήν
την πολιτική, θα σας ειδοποιήσουμε εδώ ότι έχει ενημερωθεί, έτσι ώστε να γνωρίζετε ποιες πληροφορίες συλλέγουμε, πώς τις χρησιμοποιούμε και υπό ποιες συνθήκες, αν υπάρχουν, χρησιμοποιούμε και / ή το αποκαλύπτουμε.

Αν το κατάστημά μας αποκτηθεί ή συγχωνευθεί με άλλη εταιρεία, οι πληροφορίες σας ενδέχεται να μεταφερθούν στους νέους ιδιοκτήτες, ώστε να συνεχίσουμε να πωλούμε προϊόντα σε εσάς.

Ερωτήσεις και πληροφορίες επικοινωνίας

Εάν επιθυμείτε: να αποκτήσετε πρόσβαση, να διορθώσετε, να τροποποιήσετε ή να διαγράψετε τυχόν προσωπικές πληροφορίες που  έχουμε σχετικά με εσάς, να καταχωρήσετε μια καταγγελία ή απλώς να ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο συμμόρφωσης με την
προστασία της ιδιωτικής ζωής στο hello@varycom.eu

 

ΝΟΜΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Παρέχουμε υπηρεσίες σε εσάς, σύμφωνα με τις ειδοποιήσεις, τους όρους και τις προϋποθέσεις που καθορίζονται στην παρούσα συμφωνία.

Εκτός αυτού, θα πρέπει να συμμορφώνεστε με τους κανόνες, τις οδηγίες, τις πολιτικές, τους όρους και τις προϋποθέσεις που ισχύουν για αυτές τις υπηρεσίες πριν τις χρησιμοποιήσετε. Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε αυτήν την τοποθεσία και τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις ανά πάσα στιγμή.

Πριν προχωρήσετε, διαβάστε την παρούσα συμφωνία, επειδή η πρόσβαση, η περιήγηση ή η χρήση του Δικτυακού μας τόπου σημαίνει ότι συμφωνείτε με όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις αυτής της συμφωνίας.

Δεν πρέπει να ανεβάσετε, να διανείμετε ή να δημοσιεύσετε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο μέσω αυτού του Δικτυακού τόπου οποιοδήποτε περιεχόμενο, πληροφορίες ή άλλο υλικό που:

  1. Περιλαμβάνει τυχόν bugs, ιούς, worms, trap doors, Trojan horses ή άλλους επιβλαβείς κώδικες ή ιδιότητες.
  2. Είναι δυσφημιστική, απειλητική, δυσφημιστική, άσεμνη, άσεμνη, πορνογραφική, εισάγει διακρίσεις ή μπορεί να προκαλέσει αστική ή ποινική ευθύνη σύμφωνα με τους νόμους οποιασδήποτε χώρας που μπορεί να υποβάλει αίτηση · ή
  3. Παραβιάζει ή παραβιάζει τα πνευματικά δικαιώματα, τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας, τα εμπορικά σήματα, τα σήματα υπηρεσιών, τα εμπορικά μυστικά ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα οποιουδήποτε προσώπου.

Το www.varycom.eu μπορεί να σας δώσει ένα αναγνωριστικό λογαριασμού και έναν κωδικό πρόσβασης για να έχετε πρόσβαση και να χρησιμοποιήσετε συγκεκριμένα τμήματα αυτού του ιστοτόπου. Κάθε φορά που χρησιμοποιείτε κωδικό πρόσβασης ή ταυτότητα, θεωρείται ότι έχετε εξουσιοδοτηθεί να αποκτάτε πρόσβαση και να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο κατά τρόπο συμβατό με τους όρους και τις προϋποθέσεις αυτής της συμφωνίας και ότι το www.varycom.eu δεν έχει καμία υποχρέωση να διερευνήσει την πηγή τέτοιου είδους την πρόσβαση ή τη χρήση της Ιστοσελίδας.

Με την αποδοχή αυτών των Όρων Χρήσης μέσω της χρήσης του Δικτυακού Τόπου, βεβαιώνετε ότι είστε άνω των 18 ετών. Εάν είστε κάτω των 18 ετών, παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το Site μόνο υπό την επίβλεψη γονέα ή νόμιμου κηδεμόνα. Σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις αυτής της συμφωνίας, σας παραχωρήσατε μια περιορισμένη, ανακλητή, μη μεταβιβάσιμη και μη αποκλειστική άδεια χρήσης για να αποκτήσετε πρόσβαση και να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο προβάλλοντας τον στο πρόγραμμα περιήγησης σας στο Internet μόνο για σκοπούς αγορών και όχι για οποιονδήποτε εμπορική χρήση ή χρήση για λογαριασμό οποιουδήποτε τρίτου μέρους, εκτός εάν το επιτρέπεται ρητά από το www.varycom.eu εκ των προτέρων.

Κάθε παραβίαση της παρούσας Συμφωνίας συνεπάγεται την άμεση ανάκληση της άδειας που χορηγείται στην παρούσα παράγραφο χωρίς ειδοποίηση προς εσάς.

Εκτός εάν υπάρχει ρητή άδεια από την εταιρεία μας εκ των προτέρων, όλα τα υλικά, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, κειμένων, εικονογραφήσεων, σχεδίων, εικόνων, φωτογραφιών, προγραμμάτων, μουσικών κλιπ ή λήψεων, βίντεο κλιπ και γραπτού και άλλου υλικού που αποτελούν μέρος αυτού του Δικτυακού τόπου.

Τα περιεχόμενα προορίζονται αποκλειστικά για προσωπική, μη εμπορική χρήση. Δεν επιτρέπεται να κάνετε οποιαδήποτε εμπορική χρήση οποιασδήποτε από τις πληροφορίες που παρέχονται στην Ιστοσελίδα ή να κάνετε οποιαδήποτε χρήση της Ιστοσελίδας προς όφελος άλλης επιχείρησης. Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την υπηρεσία, να τερματίσουμε λογαριασμούς και / ή να ακυρώσουμε τις παραγγελίες κατά την κρίση της, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, αν η συμπεριφορά των πελατών παραβιάζει τους ισχύοντες νόμους ή είναι επιβλαβής για τα συμφέροντά μας.

Δεν μπορείτε να αναπαράγετε, να εκχωρείτε, να προβάλλετε, να πουλάτε, να εκμισθώνετε, να μεταδίδετε, να μεταφράζετε, να τροποποιείτε, να αναστέλλετε ή να εκμεταλλεύεστε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο αυτήν την Ιστοσελίδα ή οποιοδήποτε τμήμα της.

Θα είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για κάθε πρόσβαση και χρήση αυτού του ισοτόπου από οποιονδήποτε χρησιμοποιεί τον κωδικό πρόσβασης και την ταυτότητα που σας έχει εκχωρηθεί αρχικά, ανεξάρτητα από το αν η πρόσβαση και η χρήση αυτού του δικτυακού τόπου είναι εξουσιοδοτημένη από εσάς, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, όλων των επικοινωνιών και μεταδόσεων και όλες τις υποχρεώσεις (συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, χρηματοοικονομικών υποχρεώσεων) που προκύπτουν από την πρόσβαση ή τη χρήση.

Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την προστασία της ασφάλειας και της εμπιστευτικότητας του κωδικού πρόσβασης και της αναγνώρισης που σας έχει δοθεί. Θα ειδοποιήσετε αμέσως από την ιστοσελίδα www.varycom.eu για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του κωδικού πρόσβασης ή της ταυτότητάς σας ή οποιαδήποτε άλλη παραβίαση ή απειλητική παραβίαση της ασφάλειας αυτού του ιστοτόπου.